Κουρτίνες

Κουρτίνες ραμμένες στα μέτρα σας.Διαλέγετε ύφασμα και σχέδιο και αναλαμβάνουμε εμείς την κατασκευή. Εγγυημένα αποτελέσματα.

Υφάσματα

Στα μετρα σαςΟι τιμές των υφασμάτων είναι για 1 μέτρο υφάσματος με φάρδος ότι αναγράφεται για το συγκεκριμένο σχέδιο.

Στα μέτρα σας

Σεντόνια στα μέτρα σαςΣεντόνια - παπλώματα - κουβερλί - παπλωματοθήκες - μαξιλάρες. Λογικές χρεώσεις - άριστη δουλειά - άμεση παράδοση.

Κατηγορίες

  Όροι χρήσης

  Το e-casa.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρεία με την επωνυμία «Αποστολίδου Χρυσάνθη & ΣΙΑ Ο.Ε.» και έχει έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, Πίνδου 18, όπου βρίσκεται και το "φυσικό" κατάστημα της εταιρείας.

  Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.  Όροι χρήσης
  Το e-casa.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

  Το e-casa.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

  Στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες.

  Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του e-casa.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

  Κάποιο σύνδεσμοι σε αυτόν τον χώρο, θα σας οδηγήσουν σε άλλες ιστοσελίδες οι οποίες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του e-casa.gr και δεν έχουμε καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συσχετιζόμενης ιστοσελίδας.

  Προσωπικά στοιχεία

  Για την χρήση του ηλεκτρονικού  καταστήματος είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Τα στοιχεία αυτά παραμένουν στη διάθεση του e-casa.gr αλλά δεν γνωστοποιούνται προς τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό, πέραν αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα βρεθείτε στο site της συνεργαζόμενης Τράπεζας όπου θα μόνο εκεί θα δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

  Μη Παραλαβή Παραγγελίας
  Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας (δεν μας έχει τύχει), επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail. Εξετάζουμε το θέμα και όταν διαπιστωθεί η απώλεια, γίνεται νέα αποστολή χωρίς επιβάρυνση.

  Ακύρωση παραγγελίας
  Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε μέσα σε 24 ώρες από την καταβολή της παραγγελίας με e-mail ή τηλεφωνικώς.

  Επιστροφές
  Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε αλλαγή σε προϊόντα εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Επίσης, πρέπει να συνοδεύονται από τα έγγραφα αποστολής (Δελτίο Αποστολής και Απόδειξη Λιανικής Πώλησης). Την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής αναλαμβάνετε εσείς.

  Αλλαγές - επιστροφές σε είδη τα οποία έχουν κοπεί στα μέτρα σας δεν γίνονται.

  Ελαττωματικό προϊόν
  Σπάνιο αλλά μπορεί να συμβεί. Επικοινωνείτε μαζί μας, μόλις το παραλάβετε και φροντίζουμε για την αντικατάσταση του.

  Παραγγελία μέσω παράνομης ιδιοποίησης στοιχείων πιστωτικής κάρτας από τρίτο πρόσωπο πλην του νόμιμου κατόχου
  Η εταιρία θα επιβεβαιώνει, κάθε φορά τα στοιχεία του νομίμου κατόχου της πιστωτικής κάρτας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικαιούχο, για αποφυγή εξαπάτησης της. Η εταιρία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από παραγγελίες μέσω παράνομης ιδιοποίησης στοιχείων πιστωτικής κάρτας από τρίτο πρόσωπο πλην του νομίμου δικαιούχου της κάρτας.

  Προσθήκη νέου σχολίου


  Κωδικός ασφαλείας
  Ανανέωση

  Κατηγορίες

   

  Κάνουμε ότι μπορούμε ώστε τα χρώματα να αποδίδονται όσο το δυνατόν πιο πιστά. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα ακριβή απόδοση. Οι φωτογραφίες διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις και την ανάλυση της οθόνης σας. Αν δεν είστε βέβαιος για κάποιο χρώμα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

  Top