Κουρτίνες

Κουρτίνες ραμμένες στα μέτρα σας.Διαλέγετε ύφασμα και σχέδιο και αναλαμβάνουμε εμείς την κατασκευή. Εγγυημένα αποτελέσματα.

Υφάσματα

Στα μετρα σαςΟι τιμές των υφασμάτων είναι για 1 μέτρο υφάσματος με φάρδος ότι αναγράφεται για το συγκεκριμένο σχέδιο.

Στα μέτρα σας

Σεντόνια στα μέτρα σαςΣεντόνια - παπλώματα - κουβερλί - παπλωματοθήκες - μαξιλάρες. Λογικές χρεώσεις - άριστη δουλειά - άμεση παράδοση.

Κατηγορίες

Φίλτρα

Τιμή

Από: έως

  Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε τα υφάσματα με χαρακτήρες των Cartoon - Winnie, Mickey, Minnie, Hello Kitty, Πριγκίπισσες, McQueen, Forever Friends.

  Αν θέλετε να παραγγείλετε κουρτίνες στις διαθέσιμες διαστάσεις, επιλέγετε το ύφασμα, την Ραφή που θέλετε και τα βάζετε στο καλάθι. Για άλλες διαστάσεις ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή (ρόμαν - μαξιλάρες - κουβερλί - πάπλωμα - πάντα), θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι χρεώσεις μας είναι πολύ λογικές και χωρίς κρυφές επιβαρύνσεις. Πχ για ράψιμο κουρτίνας (συνεχόμενη πιέτα 10 εκ.) - η χρέωση είναι 4,00 το μέτρο. Η ραφή είναι προσεγμένη και εγγυημένη.

  Σειρές Cartoon

  17 προϊόντα

  Κατηγορίες

  Φίλτρα

   

  Κάνουμε ότι μπορούμε ώστε τα χρώματα να αποδίδονται όσο το δυνατόν πιο πιστά. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα ακριβή απόδοση. Οι φωτογραφίες διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις και την ανάλυση της οθόνης σας. Αν δεν είστε βέβαιος για κάποιο χρώμα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

  Top