Κουρτίνες

Κουρτίνες ραμμένες στα μέτρα σας.Διαλέγετε ύφασμα και σχέδιο και αναλαμβάνουμε εμείς την κατασκευή. Εγγυημένα αποτελέσματα.

Υφάσματα

Στα μετρα σαςΟι τιμές των υφασμάτων είναι για 1 μέτρο υφάσματος με φάρδος ότι αναγράφεται για το συγκεκριμένο σχέδιο.

Στα μέτρα σας

Σεντόνια στα μέτρα σαςΣεντόνια - παπλώματα - κουβερλί - παπλωματοθήκες - μαξιλάρες. Λογικές χρεώσεις - άριστη δουλειά - άμεση παράδοση.

  Αλλαξιέρα Pretty Pois

  0 Σχόλια
  Βασική τιμή με ΦΠΑ: 40,00 €
  Τιμή πώλησης: 40,00 €
  Τιμή πώλησης: 40,00 €
  Αλλαξιέρα στα χρώματα που επιλέγετε ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο δωμάτιο. Το μέγεθος της είναι 50Χ70 εκ. Εχει βαμβακερό κάλυμμα που βγαίνει και πλένεται. Το εσωτερικό είναι αφρολέξ καλυμμένο με βάτα για να είναι το μωράκι σας στα μαλακά. Έχουμε στο επάνω μέρος αποσπώμενο αδιάβροχο κομμάτι υφάσματος έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να μην χρειάζεται να πλένετε όλο το κάλυμμα της αλλαξιέρας. Πάχος 4 εκ. Μπορεί να γίνει και σε ύφασμα επιλογής κατόπιν παραγγελίας.
  Επιλογή:
  Πίσω: Κατασκευές μας

  Διαστάσεις 50 Χ 75 εκ. 

  Ύφασμα 100% Βαμβάκι

  Μπορεί να γίνει και σε ύφασμα επιλογής σας για να ταιριάζει στον χώρο σας κατόπιν παραγγελίας.

   

  Δεν υπάρχουν σχόλια για το είδος.

   

  Κάνουμε ότι μπορούμε ώστε τα χρώματα να αποδίδονται όσο το δυνατόν πιο πιστά. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα ακριβή απόδοση. Οι φωτογραφίες διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις και την ανάλυση της οθόνης σας. Αν δεν είστε βέβαιος για κάποιο χρώμα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

  Top